crock pot Rezepte

Evi

Well-Known Member
Ich mach supergerne Beer Braised Beef, das Fleisch ist so zart und zerfaellt regelrecht...lecker.

Ingredients:

  • 4 strips bacon
  • 2 pounds lean stew beef or round steak, cut in 1-inch pieces
  • 1 cup whole small boiling onions, peeled, or use frozen thawed
  • 8 ounces fresh sliced mushrooms
  • 1 tablespoon dried parsley flakes
  • 3 tablespoons quick-cooking tapioca
  • 1 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon pepper
  • 1 bay leaf
  • 1/2 teaspoon dried leaf thyme
  • 2 teaspoons beef base or beef flavor granules
  • 2 teaspoons Kitchen Bouquet or Gravy Master (browning sauce, usually located in the gravy section of supermarkets)
  • 1/2 cup beer
Preparation:

Fry bacon until crisp in a large skillet. Remove and drain; crumble. Add beef to the bacon drippings in skillet and brown on all sides. Transfer beef to stoneware. Add crumbled bacon and remaining ingredients to the beef. Stir to blend well. Cover and cook on LOW 9 to 11 hours (HIGH 4 1/2 to 6 hours), until beef is tender. Serve over hot cooked noodles or rice.
Serves 8.

Ich werd naechste Woche mal das von Kelly gepostete ausprobieren. Hoert sich ja richtig lecker an.
 

i-love-nyc-schaanel

Well-Known Member
Habe mir auch ein Crockpot gekauft und werde jetzt mal das eine oder andere Rezept von euch ausprobieren.
 

**milky**

Well-Known Member
Hier sind 2 Rezepte die ich gerne mache im Slow Cooker:




Slow Cooker Goulasch


1 ½ pounds beef stew meat
2 medium carrots, chopped
2 medium onions, sliced
2 red or green sweet peppers
2 gloves garlic, minced
1 ¼ cups beef broth
1 6 ounce can tomato paste
1 tablespoon paprika
½ tablespoon salt
¼ teasppon black pepper
1 bay leaf

Serve with noodles or rice

1.In a slow cooker combine meat, carrots, onions, garlic and pepper.
2.In a small bowl combine beef broth, tomato paste, paprika, salt, black pepper and bay leaf.
3.Stir into meat and vegetables mixture.
4.Cover and cook on low heat for about 8 hours or on high heat for 3 ½ to 4 hours.

mmhh das rezept ist echt super.. hab es heut mal ausprobiert... sehr sehr lecker.. meine family. fand es auch toll!!!!!
 

illedill

Well-Known Member
Ehe-GC
mmhh das rezept ist echt super.. hab es heut mal ausprobiert... sehr sehr lecker.. meine family. fand es auch toll!!!!!

das versuche ich heute auch, mein erstes Mal, dass ich den Crock Pot benutze.
Bin ja schon gespannt. Ich selbst esse ja kein Fleisch, aber mein Mann schon- und ich verhunze Fleisch meistens, wenn ich es brate/ koche. Darum hoffe ich, dass es aus dem Crockpot nun besser wird :shy
 
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